KOCH METAALBEWERKING

Studio VIP is door de firma KOCH gevraagd een ontwerp te maken voor een complete renovatie van het kantoor.

Totaal zijn op deze afdeling 3 mensen werkzaam waar 2 van hen CAD tekeningen maken en 1 van hen een allround kantoor medewerkster is.

Tevens was het van belang bezoek op een juiste manier te kunnen ontvangen zonder direct toegang te hebben tot het kantoor.

Zo loop je bij binnenkomst direct tegen een vriendelijke balie aan waar de medewerkster direct contact heeft met de gast.

 

Tevens was er overlast van zonlicht op de monitoren en vanaf de straat zijde kon je direct het kantor in kijken.

Zo hebben wij de oplossing aangedragen om DUO jalouzien te plaatsen van Luxaflex om flexibel te zijn in het regelen van licht en inkijk.

 

De vloer moest een zwaar uitgevoerde vloer zijn met een warm uiterlijk.

Zo hebben wij gekozen voor een PVC vloer met houtmotief.